CUSTOM SUBTITLE TEXT

Soluții pentru construcții, etc.

Many desktop publishing packages and web page editors now use lorem ipsum as their default.

Protejarea ferestrelor

Protejarea ferestrelor

Folia lichidă Octapeel este soluția ideală pentru protejarea temporară a ferestrelor, atât la interior cât și la exterior.

Octapeel se aplică prin pulverizare (cu pensula sau trafalet cu păr scurt) pe suprafața ferestrelor formând o peliculă de protectie elastică și transparentă.

Această peliculă va proteja fereastra în timpul lucrărilor de construcții împotriva zgârieturilor, depunerilor de tencuială, vopsea sau uleiuri, a deteriorării din cauza spanurilor sau piliturii metalice rezultate în urma sudurii sau polizării, etc..

La finalizarea lucrărilor de amenajări sau construcții produsul se exfoliază cu ușurința, ferestrele rămânând perfect curate și strălucitoare.

Enumerare avantaje

  • rezistă la ploaie
  • vânt
  • îngheț
  • expunere la radiații UV
  • poate proteja fereastra, fără probleme, cel puțin 12 luni

Protejarea suprafețelor din piatră

Protejarea suprafețelor din piatră

Nu de puține ori am fost puși în situația neplăcută de a curăța elemente din piatra, gresie sau faianță de murdărie, mortar, glet, ulei etc.

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o solutie inedită pentru aceste suprafețe și anume folia lichidă de protecție Octapeel. Mai mult decât atât, Octapeel pătrunde între ridurile de pe aceste suprafețe extrăgând la finalulul lucrărilor, odată cu exfolierea, eventualul praf și/sau alte impurități existente.

Protejarea pardoselilor

Protejarea pardoselilor

Octapeel va ajută să protejați suprafața pardoselilor în timpul lucrarilor de construcții și amenajări interioare / exterioare.

Dacă pardoseala este traficabilă se va avea în vedere o acoperire suficient de groasă astfel încât să obținem o protecție optimă, conform necesităților. 

Protejarea cabinelor de vopsit

Protejarea cabinelor de vopsit

Folia lichida Octapeel reprezintă o solutie facilă pentru întreținerea și protejarea cabinelor de vopsit (a pereților, podelei și tavanului), împotriva depunerilor de vopsea, ulei și a suprastropirii excesive. Protectia cabinei de vopsit cu folie lichida Octapeel reduce timpul alocat curățării acesteia, prin simpla exfoliere.

Octapeel se pulverizează cu ușurință pe pereții, podeaua și suprafața tavanului cabinei de vopsit, formând o peliculă care acționează ca un scut împotriva zgârieturilor și petelor, asigurând protecția și după programe grele de vopsire.

Periodic, în funcție de murdăria acumulată pe suprafețele cabinei, folia se exfoliază cu ușurință. Astfel vom avea o cabină de vopsit perfect curată. Ulterior se va aplica un nou strat de folie lichida Octapeel pentru protecție.

Protejarea altor suprafete

Folia lichida Octapeel are utilizări multiple și poate fi soluția perfectă pentru:

  • protecția obiectelor vulnerabile pe timpul transportului;
  • protecția elementelor de mobila din MDF;
  • protecția autovehiculelor și a elementelor de caroserie, atât la vopsit cât și la transport;
  • protecția obiectelor decorative din metal;
  • protecția obiectelor sanitare;